MENU MASTRO
(med forbehold om ændringer)
195
POLPO
grillet blæksprutte, kikærtepuré, tomat og rødløg
195
155
CARNE SALATA
Carpaccio af økologisk okse, citron, sennepskorn, rucola, parmesan
155
150
RADICCHIO
radicchio di Treviso, grapefrugt, balsamico og sesam
150
145
VITELLO TONNATO
silkeskåret rosastegt kalveinderlås, un og ansjos sauce og toppet med kapers
145
Primi
195
VONGOLE
linguine med sauterede venusmuslinger
i hvidløg, rosmarin og peperoncino
195
185
BOTTARGA & ACCIUGHE
linguine med saltet ansjossmør og citron toppet med bottarga af multe og peperoncino
185
180
GORGONZOLA
gnocchetti sardi på ristet durumhvede i cremet gorgonzola, med sprød cikorie og chili
180
175
CALABRIA
paccheri, ribben af gris, kraft, n'duja, urter
175
185
LIMONE
ravioli fyldt med ricotta & citron, i en creme af cime di rapa og toppet med parmesan
185
195
LIGURE
ravioli fyldt med kalv og spinat med efterårets svampe , fond og parmesan
195
185
BRANDADE
ravioli fyldt med torsk og kartoffel, i en sauce af tomat, n'duja og oliven
185
Secondi
325
TORSKELOIN
græskar og linser
325
295
BRASATO
Langtidsbraiseret oksekød i rødvin, med selleripuré og gulrod
295
Dolci
95
TIRAMISU
Mastros klassiske tiramisu
95
95
QUASI PANNA COTTA
fløde, espresso, lakrids og sambuca
95
85
MASTROS GELATO
spørg om aftenens udvalg
85