Italiensk, økologisk pasta

frisklavet - hver dag

IMG_7837

OM MASTRO
Mastro startede med produktion af økologisk pasta i 2014 for at genetablere pastaens position som en højkvalitets råvare.
I dag er produktionsstedet på Sankt Peders vej blevet til et lille spisested, bar og butik hvor man kan købe frisk pasta og ravioli, vine og andre produkter fra små producenter hvor vi ved hvordan maden og vinen er fremstillet.

Vi benytter vi hovedsagligt økologiske ingredienser i produktion og på hylderne. Mastro pasta og ravioli er statskontrolleret økologisk. Carpaccio, vitello tonnato, tiramisu og panna cotta og andre retter på menuen har kun økologiske ingredienser. Alle vine (udover Angela Gaja), er økologiske og/eller biodynamiske - og vi holder den samme minimale margin på dem alle, så I kan smage mere forskelligt. Vore vinpriser i butikken ligger på niveau med importørernes egne priser, og de fleste vine kan fåes på glas i baren.

MASTRO PASTA: DURUM + VAND
Mastro pasta er lavet på økologisk durummel, fremstillet fra umodificerede, såkaldte antikke kornsorter - og vand. 
Kornet har et naturlig højt protein niveau, og indeholder den gamle type gluten, som i dag desværre er vanskelig at finde, og som påvirker kroppen på en helt anden måde end 'moderne' (genmodificerede) kornsorter. Vi bruger forskellige varianter korn: Russello og Timilia, fuldkorn, Kamut, kikærtemel og Grano Arso. Alle dufter forskellig, og giver en forskellig slags pasta.
Den frisklavede økologiske pasta på Sankt Peders Vej i Hellerup kan man tilberede hjemme, købe færdig tilberedt (i køkkenets åbningstid) - eller spise hos os.

ENGROS
Vi distribuerer også pasta til en række restauranter og storkøkkener i København. Email os om du er interesseret i frisk pasta til din virksomhed.

Håber at se jer på Sankt Peders Vej!

 
X

Your Cart

X